Skip to main content

De elektrische fiets met het laagste gewicht? De EMQ e-bike!

Een elektrische fiets is het ideale vervoersmiddel voor de stad . De verplaatsingen in de stad verlopen heel snel en je neemt hem in een handomdraai mee op het OV. Helemaal gratis, wel zo interessant voor je portemonnee. Maar helaas kan een elektrische fiets soms ook erg onhandig zijn. Het zware gewicht helemaal mee sleuren tot de zevende verdieping? Gratis training van de biceps, dat wel, maar toch liever niet als je een belangrijke afspraak hebt. Dan kies je toch gewoon voor de elektrische fiets met het laagste gewicht? De EMQ e-bike is namelijk de allerlichtste elektrische vouwfiets van Nederland!

Meer informatiePlan een proefrit

Geen onnodige kilo’s meeslepen

Elektrisch fietsen, het is een genot in de stad. Je bent in no time van a naar b en hoeft helemaal geen rekening te houden met files of de zoektocht naar een parkeerplek.

Maar elektrische fietsen hebben vaak één groot nadeel: het gewicht. Ze wegen al snel 24 kilogram en dat zonder de accu. Laat je de accu gewoon in de fiets? Dan sleur je al snel 3 kilogram meer mee. Kortom een hele workout! Met de lichte vouwfiets van EMQ voorkom je deze kwelling.

Ontdek de EMQ E-Bike

 • Razendsnel tot 28 km/uur
  (2x zo snel als een normale fiets)
 • Super licht (12,9 kg) en makkelijk mee te nemen
 • < 6 seconden in-en uit te vouwen
 • Accu in frame (diefstalbestendig)
 • Hoogwaardige kwaliteit materialen
Voor maximale veiligheid en gemak: met de powerknop zet je met één vingerbeweging alle elektriciteit uit.
Indrukwekkend pittige, lichtgewicht 24V10AH lithium batterij. Verankerd in het frame, ultiem diefstalproof. Actieradius: 40-50km
Krachtige 180-250W voorwielmotor.
Automatische voorlamp met lichtsensor. Even door een donkere tunnel? Je EMQ e-bike schijnt automatisch wat licht bij.
16 inch wielen, voor de beste balans tussen comfort en compactheid
Inklapbare trappers, voor net die paar extra centimeters ruimtebesparing
Perfect op maat af te stellen hoogtes
Vanaf €1.997,-

Vederlicht, ultra-wendbaar en in no time op je bestemming.

Nieuwsgierig geworden?
Plan een proefrit!

 • Kies je locatie
 • Selecteer een dag & tijdstip
 • Vul je contactgegevens in

De allerlichtste elektrische vouwfiets van Nederland

Toch kan je dit probleem makkelijk tegengaan door te kiezen voor de elektrische vouwfiets van EMQ. Dit model is elektrisch en weegt slechts 12.9 kilogram. Je leest het goed: deze vouwfiets weegt maar half zoveel als een gewone elektrische fiets. Voordat je hem opheft, vouw je hem lekker in en neem je hem zo overal mee naartoe. Je rug zal je nog jaren dankbaar zijn voor deze aankoop.

Plan een proefrit

Ontdek de voordelen van de EMQ E-Bike

Lichtste elektrische vouwfiets

Met zijn 12,9 kg is dit de lichtste elektrische vouwfiets van Nederland. Dat is bijna 10 kg lichter dan veel andere vouwfietsen!

Razendsnel van A naar B

De EMQ e-bike is niet alleen licht en compact, hij is ook nog eens razendsnel! Je gaat tot wel 28 km/uur (dat is tot wel twee keer sneller dan op een gewone fiets).

Súper simpel en snel opvouwen

In maar drie stappen vouw je de EMQ e-bike helemaal in en uit. Simpel en snel: binnen 6 seconden ben je klaar!

Diefstalproof

Zorgeloos kunnen genieten, (juist) in de stad. De accu van de EMQ e-bike zit in het frame, zo kan hij nooit gestolen worden.

Technische hoogstandjes van de EMQ e-bike

 • 12,9 kg inclusief accu
 • 24V10AH lithium batterij
 • Accu in frame (diefstalproof)
 • Tot wel 28 km/uur
 • Actieradius van +/- 55 km
 • Op te vouwen binnen 6 seconden
 • Nederlandse kwaliteit
 • Compact op te vouwen: 80 x 65 x 25 cm
 • 10 kg lichter dan andere vouwfietsen

And what about ...

We horen het je al denken: what about de afstand of de accu? Ook daar hoef je je helemaal geen zorgen over te maken. Het accu zit volledig verwerkt in het frame van de fiets. Lekker diefstalproof dus. Met de krachtige motor zijn afstanden tot wel 55 kilometer zijn geen enkel probleem. Snelheden tot 28 km/uur evenmin. De accu van deze elektrische vouwfiets zal je nooit in de steek laten.

Ontdek het zelf

Zelf de elektrische fiets met het laagste gewicht ontdekken? Dan is de tijd aangebroken om de ‘wow’ te ervaren van de EMQ e-bike. Tijdens een proefrit leggen wij uitgebreid hoe de fiets werkt, hoe het vouwmechanisme werkt en ervaar je zelf de soepele rit die de EMQ e-bike garandeert. Klaar om de wow te ervaren? Boek dan hier een proefrit in!

Plan een proefrit