Skip to main content

Dé allerlichtste e-vouwfiets: de EMQ e-bike

Heb je al eens gedacht aan een e-vouwfiets? Dat is de snelheid van een elektrische fiets, gecombineerd met de compactheid van een vouwfiets. Lekker handig. Maar als je voor zo’n type e-bike gaat, waar moet je dan op letten en hoe werkt een elektrische vouwfiets precies?

Lees meerPlan een proefrit

Gemak van het in- en uitvouwen

Het gemak en de snelheid van een e-vouwfiets in- en uitvouwen is heel bepalend voor de ervaring.  In drie simpele stappen, en binnen 6 seconden, vouw je de EMQ lichtgewicht elektrische vouwfiets in en uit. Binnen no-time ben je weer onderweg als je bijvoorbeeld uit de trein komt. De fiets neem je overigens gratis mee in al het openbaar vervoer, ook in de spits. Uitermate geschikt als vervoersmiddel voor woon-werk verkeer dus.

Je fietst naar het station, stapt in de trein en fietst met je e-vouwfiets het laatste stuk naar je werk. Geen gedoe meer met een OV fiets, overstappen of andere ergernissen. Gewoon onbezorgd en uitgerust aankomen voor je werkdag.

Ontdek de EMQ E-Bike

  • Razendsnel tot 25 km/uur
    (2x zo snel als een normale fiets)
  • Super licht (12,9 kg) en makkelijk mee te nemen
  • < 6 seconden in-en uit te vouwen
  • Accu in frame (diefstalbestendig)
  • Hoogwaardige kwaliteit materialen
Voor maximale veiligheid en gemak: met de powerknop zet je met één vingerbeweging alle elektriciteit uit.
Indrukwekkend pittige, lichtgewicht 24V10AH lithium batterij. Verankerd in het frame, ultiem diefstalproof. Actieradius: gemiddeld 55km
Krachtige 180-250W voorwielmotor.
Automatische voorlamp met lichtsensor. Even door een donkere tunnel? Je EMQ e-bike schijnt automatisch wat licht bij.
16 inch wielen, voor de beste balans tussen comfort en compactheid
Inklapbare trappers, voor net die paar extra centimeters ruimtebesparing
Perfect op maat af te stellen hoogtes
Vanaf €2.149,-

Vederlicht, ultra-wendbaar en in no time op je bestemming.

Nieuwsgierig geworden?
Plan een proefrit!

  • Kies je locatie
  • Selecteer een dag & tijdstip
  • Vul je contactgegevens in

Het gewicht van de e-vouwfiets

Wij kunnen nog wel een reden verzinnen om voor onze vederlichte EMQ e-vouwfiets te kiezen, namelijk het gewicht. Deze is al snel 5 tot 10 kg lichter dan een gewone elektrische fiets. Met een gewicht van maar 12,9 kg neem je deze fiets met alle gemak en plezier overal mee naar toe.

De technische hoogstandjes

Los van het gewicht heeft de EMQ e-vouwfiets een aantal technische hoogstandjes die je eigenlijk alleen verwacht bij een “gewone” elektrische fiets. De motor ondersteunt je bijvoorbeeld t/m 25 km/uur. Trap je zelf nog bij, dan haal je met gemak 28 km/u. Zo ben je altijd binnen no-time op je bestemming. De voorwielmotor hoor je niet, maar heeft wel de kracht om je tot 55 kilometer ver te brengen. Benieuwd naar alle specificaties? Bekijk dan de EMQ e-bike pagina.

Plan een proefrit

Ontdek de voordelen van de EMQ E-Bike

Lichtste elektrische vouwfiets

Met zijn 12,9 kg is dit de lichtste elektrische vouwfiets van Nederland. Dat is bijna 10 kg lichter dan veel andere vouwfietsen!

Razendsnel van A naar B

De EMQ e-bike is niet alleen licht en compact, hij is ook nog eens razendsnel! Je gaat tot wel 25 km/uur (dat is tot wel twee keer sneller dan op een gewone fiets).

Súper simpel en snel opvouwen

In maar drie stappen vouw je de EMQ e-bike helemaal in en uit. Simpel en snel: binnen 6 seconden ben je klaar!

Diefstalproof

Zorgeloos kunnen genieten, (juist) in de stad. De accu van de EMQ e-bike zit in het frame, zo kan hij nooit gestolen worden.

Technische hoogstandjes van de EMQ e-bike

  • 12,9 kg inclusief accu
  • 24V10AH lithium batterij
  • Accu in frame (diefstalproof)
  • Tot wel 25 km/uur
  • Actieradius van +/- 50 km
  • Op te vouwen binnen 6 seconden
  • Nederlandse kwaliteit
  • Compact op te vouwen: 80 x 25 x 65 cm
  • 10 kg lichter dan andere vouwfietsen

Subtiele verwerking van de accu

Kijk eens goed om je heen in de stad en je ziet de ene fietser na de andere. Maar valt het jou ook op hoeveel Nederlanders tegenwoordig kiezen voor een elektrisch exemplaar? Dit zijn er waarschijnlijk meer dan je denkt. Dit komt omdat accu’s steeds vaker worden verwerkt in het frame. Dit  zorgt er direct ook voor dat de accu niet gestolen kan worden en dus niet apart hoeft te worden losgekoppeld.

Zelf de wow ervaren van de EMQ?

Wil je de voordelen van een EMQ e-bike zelf ontdekken? Maak dan zeker een afspraak om een proefrit in te plannen. Zo merk je helemaal zelf dat de vouwfiets van EMQ zich onderscheidt van andere fietsen. Maak de rit van je leven en laat je verrassen door de allerlichtste e-vouwfiets van Nederland.

Plan een proefrit