Skip to main content

Vouwfiets in de trein? Met de EMQ e-bike reis je gratis!

Reis je vaak met het OV? Dan leg je vaak lange afstanden mee af maar daar kom je niet precies van deur tot deur. Waarschijnlijk ben je nog op zoek naar een manier om de afstand van het OV naar je bestemming te overbruggen. Bij EMQ zijn we voor jou op zoek gegaan naar een oplossing. En die hebben we ook gevonden, namelijk de EMQ e-bike. Deze elektrische vouwfiets neem je zo mee in de trein, en dat helemaal gratis. Nooit meer bijbetalen dus om je fiets mee te nemen in het OV. Eén ding is zeker: je zal nog nooit zo snel op je bestemming geweest zijn.

Lees meerPlan een proefrit

Gratis een vouwfiets in de trein?

Je leest het goed: de EMQ e-bike neem je helemaal gratis mee op het OV, maar dat is nog niet alles. Ken je het gevoel dat je enorm hard moet rennen om je trein te halen? Uiteindelijk kom je aan op het perron en wil je jouw vouwfiets zo snel mogelijk bij elkaar vouwen, maar helaas lukt dit niet. En zo mis je uiteindelijk je trein. 

Dat kan niet meer gebeuren met de elektrische vouwfiets van EMQ. 3 simpele stappen zijn voldoende om de fiets bij elkaar te vouwen. Binnen 6 seconden heb je de e-bike omgetoverd tot een compact model. Je mag er dus zeker van zijn dat je die trein gewoon lekker instapt. Zo kom je altijd uitgerust aan op je eindbestemming.

Ontdek de EMQ E-Bike

 • Razendsnel tot 25 km/uur
  (2x zo snel als een normale fiets)
 • Super licht (12,9 kg) en makkelijk mee te nemen
 • < 6 seconden in-en uit te vouwen
 • Accu in frame (diefstalbestendig)
 • Hoogwaardige kwaliteit materialen
Voor maximale veiligheid en gemak: met de powerknop zet je met één vingerbeweging alle elektriciteit uit.
Indrukwekkend pittige, lichtgewicht 24V10AH lithium batterij. Verankerd in het frame, ultiem diefstalproof. Actieradius: gemiddeld 55 km
Krachtige 180-250W voorwielmotor.
Automatische voorlamp met lichtsensor. Even door een donkere tunnel? Je EMQ e-bike schijnt automatisch wat licht bij.
16 inch wielen, voor de beste balans tussen comfort en compactheid
Inklapbare trappers, voor net die paar extra centimeters ruimtebesparing
Perfect op maat af te stellen hoogtes
Vanaf €1.997,-

Vederlicht, ultra-wendbaar en in no time op je bestemming.

Nieuwsgierig geworden?
Plan een proefrit!

 • Kies je locatie
 • Selecteer een dag & tijdstip
 • Vul je contactgegevens in

Accu in frame

Bij de meeste elektrische fietsen is de accu zichtbaar en los te koppelen. Dat heeft voordelen, maar zeker ook nadelen. Want de kans op diefstal is een stuk groter. Daarom hebben wij bij EMQ de accu verwerkt in het ontwerp van de fiets. Het valt dus helemaal niet op dat je met een elektrische fiets door de straten scheurt én je accu kan niet gestolen worden.

Waarschijnlijk denk je nu, een elektrische vouwfiets, dat is toch veel te zwaar? Niks is minder waar gelukkig! Met een gewicht van 12,9 kg til je de EMQ e-bike eenvoudig op en neem je de e-vouwfiets overal mee naar toe. Daarnaast is de fiets makkelijk te tillen met het handvat. Slepen en betalen met een vouwfiets in de trein is oud nieuws!

Plan een proefrit

Ontdek de voordelen van de EMQ E-Bike

Lichtste elektrische vouwfiets

Met zijn 12,9 kg is dit de lichtste elektrische vouwfiets van Nederland. Dat is bijna 10 kg lichter dan veel andere vouwfietsen!

Razendsnel van A naar B

De EMQ e-bike is niet alleen licht en compact, hij is ook nog eens razendsnel! Je gaat tot wel 28 km/uur (dat is tot wel twee keer sneller dan op een gewone fiets).

Súper simpel en snel opvouwen

In maar drie stappen vouw je de EMQ e-bike helemaal in en uit. Simpel en snel: binnen 6 seconden ben je klaar!

Diefstalproof

Zorgeloos kunnen genieten, (juist) in de stad. De accu van de EMQ e-bike zit in het frame, zo kan hij nooit gestolen worden.

Technische hoogstandjes van de EMQ e-bike

 • 12,9 kg inclusief accu
 • 24V10AH lithium batterij
 • Accu in frame (diefstalproof)
 • Tot wel 25 km/uur
 • Actieradius van +/- 55 km
 • Op te vouwen binnen 6 seconden
 • Nederlandse kwaliteit
 • Compact op te vouwen: 80 x 65 x 25 cm
 • 10 kg lichter dan andere vouwfietsen

Proefrit

Ben je op zoek naar vouwfiets voor in de trein? Dan is de elektrische vouwfiets van EMQ een perfecte keuze omdat de fiets altijd gratis mee mag in het OV, ook in de spits. Wil je het gemak van de EMQ e-bike zelf ervaren? Twijfel dan niet en maak een afspraak voor een proefrit. Je vindt ons in Amsterdam Westpoort en in de Jordaan. Tijdens deze rit ontdek je niet alleen het rijplezier van de e-bike, maar ook hoe je de vouwfiets van EMQ snel opvouwt. Het proberen waard toch?

Plan een proefrit