Skip to main content

E-bike kopen? Ga voor vrijheid en oneindig gemak!

E-bikes worden steeds populairder. Steeds meer Nederlanders kopen een elektrische fiets.  Fietsen zit namelijk in ons bloed. Door regen en wind, het maakt allemaal niet uit, we pakken het liefst de fiets. 

Maar soms kent een ‘gewone’ fiets ook haar gebreken, bijvoorbeeld als je met een fiets het openbaar vervoer in wilt. Dat zijn extra kosten, zonde natuurlijk. En een hoop gedoe vaak, zo’n groot, zwaar gevaarte meekrijgen. Maar er is een alternatief, namelijk een elektrische vouwfiets. Ben je geïnteresseerd in een e-bike kopen? Blijf dan even hangen, we introduceren graag de EMQ e-bike!

Lees meerPlan een proefrit

Elektrische vouwfiets: de EMQ e-bike

Je leest het goed: een elektrische vouwfiets. De e-vouwfiets van EMQ garandeert je de vrijheid en snelheid van een elektrische fiets, gecombineerd met het oneindige gemak van een vouwfiets.

Vederlicht, mega comfortabel voor lange en korte afstanden en natuurlijk ook razendsnel van a naar b! Daarnaast neem je hem ook voor noppes mee in het openbaar vervoer.

Ook een vette plus: de EMQ e-bike is supersnel en gemakkelijk op te vouwen.  Wij nemen het gezegde ‘Time is money’ letterlijk. Met het geavanceerde vouwmechanisme vouw je de fiets namelijk binnen 6 seconden volledig in en uit. Wel zo makkelijk als je nog een sprintje moet trekken voor de trein!

Ontdek de EMQ E-Bike

 • Razendsnel tot 25 km/uur
  (2x zo snel als een normale fiets)
 • Super licht (12,9 kg) en makkelijk mee te nemen
 • < 6 seconden in-en uit te vouwen
 • Accu in frame (diefstalbestendig)
 • Hoogwaardige kwaliteit materialen
Voor maximale veiligheid en gemak: met de powerknop zet je met één vingerbeweging alle elektriciteit uit.
Indrukwekkend pittige, lichtgewicht 24V10AH lithium batterij. Verankerd in het frame, ultiem diefstalproof. Actieradius: gemiddeld 55km
Krachtige 180-250W voorwielmotor.
Automatische voorlamp met lichtsensor. Even door een donkere tunnel? Je EMQ e-bike schijnt automatisch wat licht bij.
16 inch wielen, voor de beste balans tussen comfort en compactheid
Inklapbare trappers, voor net die paar extra centimeters ruimtebesparing
Perfect op maat af te stellen hoogtes
Vanaf €2.149,-

Vederlicht, ultra-wendbaar en in no time op je bestemming.

Nieuwsgierig geworden?
Plan een proefrit!

 • Kies je locatie
 • Selecteer een dag & tijdstip
 • Vul je contactgegevens in

Klein maar krachtig

Toch heeft het lichte gewicht en de compactheid van deze fiets geen invloed op de kracht. Door de krachtige motor haal je gemakkelijk een snelheid van 25 km/uur en dat voor een afstand tot wel 50 kilometer. Geen afstand te groot dus voor de EMQ e-bike. Al met al is de vouwfiets enorm handig als stadsfiets of als compacte lichtgewicht e-bike voor langere fietstochten in het weekend!

Plan een proefrit

Ontdek de voordelen van de EMQ E-Bike

Lichtste elektrische vouwfiets

Met zijn 12,9 kg is dit de lichtste elektrische vouwfiets van Nederland. Dat is bijna 10 kg lichter dan veel andere vouwfietsen!

Razendsnel van A naar B

De EMQ e-bike is niet alleen licht en compact, hij is ook nog eens razendsnel! Je gaat tot wel 25 km/uur (dat is tot wel twee keer sneller dan op een gewone fiets).

Súper simpel en snel opvouwen

In maar drie stappen vouw je de EMQ e-bike helemaal in en uit. Simpel en snel: binnen 6 seconden ben je klaar!

Diefstalproof

Zorgeloos kunnen genieten, (juist) in de stad. De accu van de EMQ e-bike zit in het frame, zo kan hij nooit gestolen worden.

Technische hoogstandjes van de EMQ e-bike

 • 12,9 kg inclusief accu
 • 24V10AH lithium batterij
 • Accu in frame (diefstalproof)
 • Tot wel 25 km/uur
 • Actieradius van +/- 50 km
 • Op te vouwen binnen 6 seconden
 • Nederlandse kwaliteit
 • Compact op te vouwen: 80 x 25 x 65 cm
 • 10 kg lichter dan andere vouwfietsen

Practice what you preach.

Op het web is het natuurlijk heel makkelijk om alle voordelen van de EMQ elektrische vouwfiets te formuleren. Maar wij zijn nogal een groot voorstander van ‘Practice what you preach’. Daarom willen je uitnodigen om een proefrit te komen maken. We snappen namelijk heel goed dat je eerst zelf het wow-effect wilt ervaren voordat je een elektrische vouwfiets koopt. 

Via deze link kun je vrijblijvend een proefrit inplannen en ons het hemd van het lijf vragen en vooral de kracht, souplesse en snelheid ontdekken van de EMQ e-bike.

Plan een proefrit