Skip to main content

Hou jij van fietstochten maken in de prachtige natuur? Dan is Zeeland een waar paradijs voor jou! Je vindt er een uitgestrekte kustlijn, pittoreske dorpjes en rustige landschappen. Geniet hier van prachtige uitzichten op de zee, dijken en polders. Ontdek tegelijkertijd historische steden en charmante plekjes. Zeeland heeft voor zowel de fanatieke wielrenners als recreatieve fietsers wat te bieden. Lees in dit artikel over de mooiste fietsroutes in Zeeland die je met de elektrische vouwfiets kunt ontdekken.

1. Deltaroute

Deze spectaculaire fietsroute neemt je mee langs de beroemde Deltawerken. Het is een ingenieus systeem van dammen en stormvloedkeringen. Ga met je elektrische vouwfiets langs de imposante Oosterscheldekering, de langste stormvloedkering ter wereld. Geniet ook nog van adembenemende uitzichten over de zee en de omringende natuur. Onderweg kom je langs Zierikzee en Veere, slechts twee van de schilderachtige dorpjes en historische havensteden.

elektrische fietsroute

2. Zeeuwse Kustroute

Voor fietsers die vanaf hun elektrische vouwfiets willen genieten van de prachtige stranden en duinen van Zeeland, is de Zeeuwse Kustroute een ideale keuze. Via deze route wordt je langs de kustlijn van Zeeland gevoerd. Hier heb je uitzicht op de Noordzee en de uitgestrekte duingebieden. Fiets zonder moeite over slingerende fietspaden door sfeervolle badplaatsen zoals Domburg, Renesse en Cadzand. Vergeet niet af te stappen om te genieten van een wandeling langs het strand of wellicht wel een verfrissende duik in zee wanneer het weer het toelaat.

3. Zuid-Bevelandroute

Dit is een prachtige fietsroute die je meeneemt door het weidse landschap van het schiereiland Zuid-Beveland. Fiets op je elektrische vouwfiets langs prachtige dijken, uitgestrekte boomgaarden en historische boerderijen. Onderweg kom je charmante dorpjes zoals Goes en Wemeldinge tegen. Hier kun je genieten van lokale specialiteiten zoals echte Zeeuwse mosselen en oesters. Stop onderweg ook eens bij een van de vele fruitkraampjes langs de route om verse Zeeuwse appels of peren te proeven.

Plan nu jouw gratis proefrit in!

De allerlichtste elektrische vouwfiets van Nederland uitproberen? Dat kan! Vraag nu een vrijblijvende proefrit aan

4. Walcherse Duingebieden

Een tocht door de duingebieden van Walcheren is voor natuurliefhebbers een echte aanrader. Fiets met gemak door de bijzondere duinen van het Veerse Meer en langs de kustlijn van Walcheren op je elektrische vouwfiets. Aan rust en stilte in de natuur geen gebrek tijdens deze tocht. Tijdens de fietsroute kom je langs gezellige badplaatsen zoals Zoutelande, Domburg en Vlissingen. Dit zijn uitgelezen plaatsen waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of borrel op een terras mét uitzicht op zee.

Met de elektrische vouwfiets door Zeeland

Naast geschiedenis biedt Zeeland ook schitterende en ontspannen fietsroutes. Wil je nou op een recreatieve manier genieten van al die prachtige natuur en daarbij geen moeite hoeven te doen tijdens de tocht? Schaf dan de EMQ elektrische vouwfiets aan! Gemakkelijk in te vouwen en erg licht, het is zelfs de allerlichtste elektrische vouwfiets van Nederland. De EMQ kan gratis mee in het openbaar vervoer en past ook eenvoudig in een camper. Benieuwd naar de EMQ of welke voordelen er nog meer zijn? Plan een gratis proefrit bij ons in en ervaar het gemak van de EMQ elektrische vouwfiets helemaal zelf! Graag advies of meer informatie ontvangen? Geen probleem, neem contact op of download onze brochure.

elektrische vouwfiets

Een EMQ e-bike: jouw ultieme reismaatje voor het ontdekken van Nederlandse routes

In Nederland zijn er talloze mooie fietsroutes en bestemmingen te vinden die perfect te ontdekken zijn op een EMQ e-bike. De lichtste elektrische vouwfiets van Nederland is altijd gemakkelijk mee te nemen in de trein, in de auto of in de camper. Zo heb je altijd de gewenste fietsondersteuning op elke locatie. Geniet optimaal zonder al te veel inspanning van alles wat ons mooie land te bieden heeft. Boek nu een gratis proefrit en ervaar de fiets zelf.

 

Over de auteur