Skip to main content

Elektrische fiets Amsterdam. Ontdek de EMQ E-bike

Zeker in een stad als Amsterdam is een elektrische vouwfiets een must have om jezelf te verplaatsen. Vooral als je voor werk met het verschillende vervoersmiddelen reist is het heerlijk als je een elektrische vouwfiets mee kunt nemen in het openbare vervoer. Je reist altijd gratis met de EMQ e-bike in het OV. Geen extra kosten, wel meer gemak. Dat is het fijne van een elektrische fiets in Amsterdam.

Meer informatiePlan een proefrit

Snelle verplaatsing

In Amsterdam is de fietser koning. Net als Willem-Alexander heeft ook deze koning een overvolle agenda. Van een meeting naar een zakenlunch en omgekeerd. Snel verplaatsen is dus geen overbodige luxe. Met een snelheid van wel 25 km/uur brengt de elektrische fiets van EMQ je razendsnel van punt A naar B. Eens aangekomen op je locatie, zie je er, dankzij de elektrische trapondersteuning zo fris als een hoentje uit. Wel zo handig, voortaan okselfris die meeting in!

Ontdek de EMQ E-Bike

 • Razendsnel tot 25 km/uur
  (2x zo snel als een normale fiets)
 • Super licht (12,9 kg) en makkelijk mee te nemen
 • < 6 seconden in-en uit te vouwen
 • Accu in frame (diefstalbestendig)
 • Hoogwaardige kwaliteit materialen
Voor maximale veiligheid en gemak: met de powerknop zet je met één vingerbeweging alle elektriciteit uit.
Indrukwekkend pittige, lichtgewicht 24V10AH lithium batterij. Verankerd in het frame, ultiem diefstalproof. Actieradius: gemiddeld 55km
Krachtige 180-250W voorwielmotor.
Automatische voorlamp met lichtsensor. Even door een donkere tunnel? Je EMQ e-bike schijnt automatisch wat licht bij.
16 inch wielen, voor de beste balans tussen comfort en compactheid
Inklapbare trappers, voor net die paar extra centimeters ruimtebesparing
Perfect op maat af te stellen hoogtes
Vanaf €2.149,-

Vederlicht, ultra-wendbaar en in no time op je bestemming.

Nieuwsgierig geworden?
Plan een proefrit!

 • Kies je locatie
 • Selecteer een dag & tijdstip
 • Vul je contactgegevens in

In 1, 2, 3 het OV in

Amsterdam is een grote stad waarin het niet altijd haalbaar is om alles met de fiets te doen. Geen nood. Het design van de elektrische vouwfietsen van EMQ zorgt ervoor dat de fiets binnen 6 seconden in- en uitvouwt. De opgevouwen variant berg je makkelijk op in de koffer van je auto of neem je zelfs helemaal gratis mee in het Openbaar Vervoer. Je betaalt dus alleen voor je eigen treinticket. Meer dan andere fietsen is de EMQ e-bike een uitstekend verlengstuk voor al je trajecten, zowel binnen als buiten de stad.

Op zoek naar een elektrische fiets in Amsterdam? Ervaar dan zelf de ‘wow’ van de EMQ e-bike tijdens een proefrit!

Plan een proefrit

Ontdek de voordelen van de EMQ E-Bike

Lichtste elektrische vouwfiets

Met zijn 12,9 kg is dit de lichtste elektrische vouwfiets van Nederland. Dat is bijna 10 kg lichter dan veel andere vouwfietsen!

Razendsnel van A naar B

De EMQ e-bike is niet alleen licht en compact, hij is ook nog eens razendsnel! Je gaat tot wel 25 km/uur (dat is tot wel twee keer sneller dan op een gewone fiets).

Súper simpel en snel opvouwen

In maar drie stappen vouw je de EMQ e-bike helemaal in en uit. Simpel en snel: binnen 6 seconden ben je klaar!

Diefstalproof

Zorgeloos kunnen genieten, (juist) in de stad. De accu van de EMQ e-bike zit in het frame, zo kan hij nooit gestolen worden.

Technische hoogstandjes van de EMQ e-bike

 • 12,9 kg inclusief accu
 • 24V10AH lithium batterij
 • Accu in frame (diefstalproof)
 • Tot wel 25 km/uur
 • Actieradius van 55 km
 • Op te vouwen binnen 6 seconden
 • Nederlandse kwaliteit
 • Compact op te vouwen: 80 x 65 x 25 cm
 • 10 kg lichter dan andere vouwfietsen

Fietsen op het ritme van de wind

Het grote voordeel van fietsen in Amsterdam, is dat de gebouwen de meeste wind een halt toe roepen. Maar wanneer je dan plots een open vlakte in duikt, weet je meteen wat er jou te wachten staat: een hels gevecht tegen de wind. Gelukkig niet met de elektrische fiets van EMQ. Direct een e-bike kopen? Laat je overtuigen door de EMQ e-bike.

Tegen de wind beuken is verleden tijd met de elektrische trapondersteuning. Blaast de wind in je rug? Dan schakel je die trapondersteuning gewoon meteen uit. De fiets is namelijk zo licht dat hij wordt meegenomen op het ritme van de wind. Je gaat vliegensvlug vooruit en spaart  ondertussen je accu, een lekkere win-win.

Bereid je voor op de toekomst

Wij hebben in deze blogpost voor jou enkele pluspunten van de EMQ e-bike op een rijtje gezet. Maar dit is nog maar het begin. Wil je het totaalpakket zelf ontdekken? Aarzel dan niet om deze elektrische fiets te testen via een proefrit op onze twee locaties in Amsterdam. Je zult merken dat de EMQ e-bike meer is dan een elektrische vouwfiets. Zo heb je binnen no time een elektrische fiets in Amsterdam!

Plan een proefrit