Skip to main content

Haal alles uit je EMQ e-bike

Met deze korte instructievideo

Wij zetten graag nèt even die extra stap. Zorgeloos genieten.

Standaard de allerbeste service bij EMQ.

Wij gaan voor 100% tevredenheid. Daarom leveren we standaard nèt even iets meer. 

  • Je EMQ e-bike wordt 100% rijklaar gemaakt
  • Je hebt 24/7 toegang tot het klantportal
  • Gespecialiseerde EMQ fietsenmaker op afspraak
  • Schoonmaakservice na elke onderhoudsbeurt bij EMQ
  • Razendsnelle service bij reparatie
  • Storingen of reparaties binnen de garantie worden (uiteraard) kosteloos gerepareerd op de EMQ werkplaats te Amsterdam. Ook voor reparaties buiten de garantie kun je natuurlijk altijd bij ons terecht en staan wij altijd graag voor je klaar!

De eerste onderhoudsbeurt
is zeer belangrijk

Ook voor het behouden van de garantie. Na ongeveer 300 kilometer zijn alle onderdelen van de EMQ e-bike “ingefietst”. Om zo lang mogelijk te genieten van je fiets is het dan zaak om je e-bike een eerste onderhoudsbeurt te geven. Dat mag bij elke fietsenmaker naar keuze (bewaar wel de bon als dit niet bij EMQ gebeurt en/of upload de bon in je EMQ klantportal).

Je kan uiteraard altijd bij EMQ terecht voor al je onderhoudsbeurten. Wij kennen je EMQ e-bike natuurlijk van binnen en van buiten, en hebben elk onderdeel op voorraad indien nodig. Wij lopen tijdens deze onderhoudsbeurt je hele e-bike na en nemen ‘m grondig onder handen.

Tijdens deze extra uitgebreide eerste onderhoudsbeurt maken we je EMQ e-bike helemaal schoon, en restaureren we zelfs waar nodig de lak van je e-bike. Zo fietst je EMQ e-bike na elke onderhoudsbeurt weer als nieuw bij ons!

Lees alles over onderhoud van je EMQ e-bike
EMQ service

Na de eerste onderhoudsbeurt.

Om je EMQ e-bike in de meest optimale conditie te houden, is het belangrijk om na de eerste onderhoudsbeurt je EMQ e-bike 1-2x per jaar een onderhoudsbeurt te laten geven.

Dat kan bij elke fietsenmaker die verstand heeft van vouwfietsen en e-bikes, maar het kan natuurlijk ook bij ons. Boek je bij EMQ je onderhoudsbeurt, dan hebben wij een leenfiets voor je klaarstaan én geven we een aantrekkelijk tarief van €79,95 voor de hele beurt.

Wil je snel door? Dan is de ‘express service’ de oplossing. Gratis koffie, gezelligheid én WiFi is on the house terwijl wij je fiets maken.

Wat als er iets mis is met mijn EMQ e-bike?

Ook als je de fiets goed onderhoudt, kan het toch altijd zo zijn dat er een keer iets stuk gaat. Een elektrische fiets zelf repareren is lastig en om je veiligheid te waarborgen raden we dit dan ook af. Wij staan echter graag voor je klaar om je te helpen! Ook hier bieden we een aantal services om dit voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken en zo weer razendsnel van A naar B komt.

EMQ klantportal is 24/7 bereikbaar

Via de EMQ klantportal kun je dag en nacht een melding maken van een storing, een reparatieverzoek indienen of een vraag stellen. Ons serviceteam staat graag voor je klaar en neemt zo spoedig mogelijk contact met je op om het probleem te evalueren en op te lossen.

Login op het klantportal

Op het klantportal kun je dag en nacht je vraag stellen, de fiets aanmelden voor een onderhoudsbeurt, of een storing melden. We helpen je graag!