Skip to main content

Elektrische fiets kopen Amsterdam. De beste fiets voor Mokum.

Woon of bezoek je Amsterdam? Dan is een verplaatsing met de auto vaak een gekkenhuis. Parkeergelegenheid is gelimiteerd, de straten zijn smal en je moet vier paar ogen hebben om de rest van het verkeer in de gaten te houden. Daarom is een elektrische fiets kopen in Amsterdam een mooi alternatief.

Om je zo snel mogelijk te verplaatsen in de stad wil je natuurlijk een snelle en lichte fiets. Maar vooral een comfortabele rit. Dat is de EMQ e-bike: de lichtste elektrische vouwfiets van Nederland.

Meer informatiePlan een proefrit

25 km/uur tot wel 55 km

Een fiets koppel je niet meteen aan een snelle verplaatsing. Het kost vaak wel wat tijd om van punt A naar punt B te gaan. Zeker wanneer de weergoden je niet gunstig zijn. Maar met een elektrische fiets van EMQ is dat verleden tijd. Met deze fiets behaal je snelheden tot 25 km/uur waardoor je als de bliksem op je bestemming staat.

Over bliksem gesproken. Met deze elektrische vouwfiets hoef je helemaal geen rekening meer te houden met het weer. Met de motor, die verborgen zit in het frame, fiets je lekker tegen de wind in zonder dat je er iets van merkt. Je hoort het: niets kan de elektrische vouwfiets van EMQ tegenhouden.

Ontdek de EMQ E-Bike

 • Razendsnel tot 25 km/uur
  (2x zo snel als een normale fiets)
 • Super licht (12,9 kg) en makkelijk mee te nemen
 • < 6 seconden in-en uit te vouwen
 • Accu in frame (diefstalbestendig)
 • Hoogwaardige kwaliteit materialen
Voor maximale veiligheid en gemak: met de powerknop zet je met één vingerbeweging alle elektriciteit uit.
Indrukwekkend pittige, lichtgewicht 24V10AH lithium batterij. Verankerd in het frame, ultiem diefstalproof. Actieradius: gemiddeld 55km
Krachtige 180-250W voorwielmotor.
Automatische voorlamp met lichtsensor. Even door een donkere tunnel? Je EMQ e-bike schijnt automatisch wat licht bij.
16 inch wielen, voor de beste balans tussen comfort en compactheid
Inklapbare trappers, voor net die paar extra centimeters ruimtebesparing
Perfect op maat af te stellen hoogtes
Vanaf €2.149,-

Vederlicht, ultra-wendbaar en in no time op je bestemming.

Nieuwsgierig geworden?
Plan een proefrit!

 • Kies je locatie
 • Selecteer een dag & tijdstip
 • Vul je contactgegevens in

Vrijheid. On the go.

De EMQ e-bike neem je gewoon helemaal gratis mee op trein, tram of bus. Dat is wel lekker handig. Want zo reis je van Amsterdam-Noord naar Amsterdam-Zuid met je EMQ e-bike in de hand. Eenmaal aangekomen bij het station vouw je de elektrische vouwfiets lekker uit en ben je binnen no-time weer onderweg. Meer dan ooit is de fiets een verlenging van het Openbaar Vervoer.

Past in elke kofferbak

Kies je er liever voor om een deel van je traject met de auto af te leggen en deze in Amsterdam om te ruilen voor je e-bike. Ook dat is geen probleem. De elektrische vouwfiets van EMQ is namelijk heel compact waardoor die perfect in je kofferbak past. Op die manier geniet je van de snelheid van je auto en het gemak van de e-bike in Amsterdam. Een heerlijke win-winsituatie.

Plan een proefrit

Ontdek de voordelen van de EMQ E-Bike

Lichtste elektrische vouwfiets

Met zijn 12,9 kg is dit de lichtste elektrische vouwfiets van Nederland. Dat is bijna 10 kg lichter dan veel andere vouwfietsen!

Razendsnel van A naar B

De EMQ e-bike is niet alleen licht en compact, hij is ook nog eens razendsnel! Je gaat tot wel 25 km/uur (dat is tot wel twee keer sneller dan op een gewone fiets).

Súper simpel en snel opvouwen

In maar drie stappen vouw je de EMQ e-bike helemaal in en uit. Simpel en snel: binnen 6 seconden ben je klaar!

Diefstalproof

Zorgeloos kunnen genieten, (juist) in de stad. De accu van de EMQ e-bike zit in het frame, zo kan hij nooit gestolen worden.

Technische hoogstandjes van de EMQ e-bike

 • 12,9 kg inclusief accu
 • 24V10AH lithium batterij
 • Accu in frame (diefstalproof)
 • Tot wel 25 km/uur
 • Actieradius van gemiddeld 55 km
 • Op te vouwen binnen 6 seconden
 • Nederlandse kwaliteit
 • Compact op te vouwen: 80 x 65 x 25 cm
 • 10 kg lichter dan andere vouwfietsen

E-bike kopen Amsterdam

Heb je er genoeg van om risico’s te nemen met je wagen wanneer je door Amsterdam rijdt? Dan kies je best voor een e-bike van EMQ. Voordat je een elektrische fiets koopt, kan je een proefrit inplannen op onze twee locaties in Amsterdam: Amsterdam Westerpoort of Amsterdam Jordaan. Laat je verrassen door de snelheid en souplesse van de EMQ e-bike. Je zal er snel van overtuigd zijn dat deze elektrische vouwfiets de beste fiets is om je te verplaatsen in Mokum.

Plan een proefrit